PRIVATLIVSPOLITIK FOR WEBSITET KLINIKFORBOERN.DK

GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny europæisk persondatalov, der skal sikre, at alle personfølsomme og personidentificerbare oplysninger bliver beskyttet af de virksomheder, organisationer, institutioner m.fl, der behandler, benytter og opbevarer disse data. Persondataloven er gældende fra den 25. maj 2018

På denne side finder du information om, hvilke data vi indsamler om dig, når du bruger websitet. Vi behandler din data med respekt og i overensstemmelse med EU’s GDPR-lovgivning samt markedsføringsloven. Klinikforboern.dk opdaterer løbende cookie- og privatlivspolitikken og den er sidst opdateret den 22. maj 2018.

KONTAKT OS
Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller udnyttelsen af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om privatlivspolitiken her http://klinikforboern.dk/privatlivspolitik-for-patienter/

Klink for Børn og Unge
Søndergade 1B, 2. Sal
8600 Silkeborg
Danmark
Tlf. 86848200

HVILKEN PERSONDATA GEMMER VI?
Persondata er de oplysninger og data, som kan spores tilbage til en specifik person. Det kan for eksempel være navn, e-mail, adresse, fødselsdag, IP-adresse og historik over færden på et website.

Vi gemmer kun de persondata, som du selv har givet samtykke til, f.eks. når du bruger kontaktformularen her på sitet.

HVILKE PERSONDATA DELES MED ANDRE?
Vi deler kun anonyme data med andre. Når du bruger websitet bliver der samlet anonyme data om din brug på siden. De data bliver delt med feks. Google Analytics og evt. andre 2. og 3. parts værktøjer, som er nødvendige for at websitet fungerer, herunder feks. Cookies, som er lovpligtig indenfor EU.

HVILKE PERSONFØLSOMME DATA GEMMER VI?
Personfølsomme oplysninger kan være både fysiske og digitale oplysninger om dit helbred, religion, etnisk oprindelse o.lign. Som patient i klinikken gemmer vi personfølsomme oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik, som du kan læse om her http://klinikforboern.dk/privatlivspolitik-for-patienter/

Sender du personfølsomme data via mail, skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre, og at vi derfor ikke kan garantere for sikkerheden. Vi opfordre til, at benytte Lægevejen.dk, som er en sikker kommunikationsplatform. Vi genererer koder til dig, når du kommer i klinikken første gang.

HVORDAN BRUGER VI COOKIES?
Her på websitet bruges funktioner, som for eksempel statistikprogrammer, der anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af websitet.
Cookies er en datafil, der gemmes på din computer, mobil og lignende. Cookies sletter sig selv efter et stykke tid (hvor lang tid, afhænger af typen), men de fornyes under hvert besøg. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode, og du kan både blokere for cookies og slette dem. Her er en vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Med venlig hilsen.
Klinik For Børn & Unge
http://klinikforboern.dk